Bakan Ersoy: Kaçırılan 2 bin 500 yıllık bronz sedir Türkiye'ye iade edildi Bakan Ersoy: Kaçırılan 2 bin 500 yıllık bronz sedir Türkiye'ye iade edildi

Ünlü yönetmen James Cameron, yıllar sonra Titanic filmiyle ilgili bir itirafta bulundu. Cameron, başrolü Kate Winslet'e vermekte başlangıçta tereddüt ettiğini ve o zamanlar bunun 'tembel bir oyuncu seçimi' olduğunu düşündüğünü söyledi.

Variety ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda ona Winslet'e Korse Kate lakabının takıldığını belirten Cameron, "Tembel bir oyuncu seçimi gibi görünüyordu. Ama sonra aklıselim galip geldi ve herkesin neden bahsettiğini anlayabildim. O çok canlı. Odaya büyük bir özgüvenle giriyor ve hayat dolu bir kıvılcımı var" dedi.

Cameron 2023'te Titanic'in başrolünü üstlenmesi için Leonardo DiCaprio'nun kolunu 'bükmek' zorunda kaldığını açıklamıştı. DiCaprio'nun 'sıkıcı' olduğunu düşündüğü için başrol oyuncusu olmak istemediğini aktaran Terminatör yönetmeni, o sırada 21 yaşında olan aktörün ancak Cameron'ın onu rolün 'aslında zor bir meydan okuma' olduğuna ikna etmesinden sonra rolü kabul ettiğini söyledi.

Titanic, gösterime girmesinin ardından ABD gişelerinde 600 milyon dolar ve dünya çapında 1,8 milyar dolar kazanarak o dönemde en çok hasılat elde eden film oldu.

Kaynak: Haber merkezi