İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarını arttırması nedeniyle uçuş güvenliğinde aksaklıklar yaşanıyor. Hava saldırılarının artmasından dolayı bazı havayolu şirketleri Beyrut uçuşlarını askıya almak zorunda kaldı.

Bakan Yerlikaya, şehit polis Şeyda Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti Bakan Yerlikaya, şehit polis Şeyda Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti

Pegasus, Beyrut seferlerini 8 Ekim’e kadar iptal etti

Uçuş güvenliğinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle Pegasus Havayolları 8 Ekim’e kadar bu ülkeye yapacağı seferleri iptal ettiğini açıkladı. 

THY, Beyrut seferlerini 6 Ekim’e kadar iptal etti

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırılarının arttırmasının ardından daha önce 30 Eylül’e kadar seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları (THY) bu süreyi 6 Ekim’e kadar uzattı.

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarının arttırması nedeniyle uçuş güvenliğinde aksaklıklar yaşanmasına neden oldu. Hava saldırılarının artmasından dolayı bazı havayolu şirketleri Beyrut uçuşlarını askıya almak zorunda kaldı. Uçuş güvenliğinde yaşanan aksaklıklar 30 Eylül’e kadar Beyrut seferlerini iptal eden THY, bu süreyi uzattı. Alınan bilgiye göre, havayolu şirketi 1-2-3-4-5-6 Ekim tarihlerinde Beyrut’a yapacağı seferleri karşılıklı olarak iptal etti. Havayolu şirketi uzun zamandır bu kente sadece gündüz uçuşlar gerçekleştiriyordu.

Kaynak: DHA