Ünlü şarkıcı Teoman, kamuoyunda gündem olan şarkıcıların sahne ücretleriyle ilgili açıklama yaptı. Şarkıcı, ''Fiyatları gördüm ben de, palavra. Çünkü ben o kadar hiç sahne ücreti almadım, alsam da fena olmazdı'' dedi.

Hürriyet'in haberine göre, yeni yılda sahnesinin olmadığını söyleyen Teoman ''29 Aralık’ta Köln’de olacağım. Bu sıralar sürekli yurtdışına çıkıyorum. 21 tane yurtdışı konserim olacak'' diye konuştu.

Tarkan’ın yılbaşı gecesi sahneye çıkmak için 1 milyon dolar istediği haberleri hakkında konuşan ünlü rock’çı ''Hak ediyor demek ki, keşke ben de 1 milyon dolar alsam, hemen çalardım'' dedi.

''Fiyatları gördüm, palavra''

Teoman, basına yansıyan ünlü sanatçıların yılbaşı sahne ücretlerinin de gerçeği yansıtmadığını söyledi: ''Fiyatları gördüm ben de, palavra. Çünkü ben hiç o kadar sahne ücreti almadım, alsam da fena olmazdı.''

Burcu Kıratlı'nın partneri Hasan Denizyaran oldu Burcu Kıratlı'nın partneri Hasan Denizyaran oldu

''Aleyna tatlı bir kız, umarım sahnelere çıkar''

Aleyna Tilki’nin gündem olan açıklamaları hakkında da yorum yapan Teoman, ''O konuları hiç bilmiyorum. Aleyna tatlı bir kız, umarım sahnelere çıkar. Ben sahneyi engelleme diye bir şey duymadım hiç, benim başıma da gelmedi, biz öyle çetrefilli işleri hiç bilmeyiz'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural