Ünlü müzisyen Teoman, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a müzik yolculuğunu anlattı ve hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Teoman'ın açıklamaları şöyle:

"Birikimlerimin dörtte biri çocuk esirgeme kurumuna gidecek"

"Kanuni düzenlemeler nedeniyle vasiyetimi istediğim gibi yazamadım ama. Ölümüm halinde birikimlerimin dörtte biri çocuk esirgeme kurumuna gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak."

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

"Kendimi baba olarak çok beğenmiyorum"

"Kendimi baba olarak çok beğenmiyorum. Ama kızımın bu konuda derdi yok. benim şapşallıklarıma çok gülüyor. Beceriksizliklerime. Ama ona güven duygusu vermeye çalışıyorum. Küçükken kendimi, babam olmadığı, maddi olarak da zayıf olduğumuz için hep çok güvensiz hissettim. Dayanağım olmadığını düşündüm hep. Bu beni huzursuz biri yaptı. Kızım öyle hissetmesin istiyorum. Timur'un düşünceleri biraz uçuk. O bir alkolik ve majör depresyon sürecinde. O yüzden fikirleri, duyguları, oradan oraya savruluyor. Saçmalıyor her düşüncesinde ve hareketinde. Bense, en azından artık, çok daha makul biriyim."

"Zenginler dünyası, benim dünyam değil"

"Günümüz ebeveynleri, özellikle zengin, modern kesim olarak tanımladığımız kitlede, çocukları birer projeymişçesine büyütüyorlar. Abartılı isteklerle, bence yanlış olan değerlerle yönetiyorlar. Hepsi için değil ama, Geleneksel aileleri daha makul bulduğum anlar oluyor benim. Ve daha alt gelir grubundaki aileleri daha çok beğeniyorum. Zenginler dünyası, benim dünyam değil. Farklı değerleri var benden."

Kaynak: Haber Merkezi