Osmangazi Belediyesi'nde 6 yıldır temizlik personeli olarak çalışan İlyas Bayındır'ın, sokak hayvanlarına gösterdiği ilgi ve şefkat, cep telefonu ile görüntülendi. Yanına gelen sokak köpeğini elindeki süpürge ile kaşıyıp, ardından seven Bayındır'ın o anları, sosyal medyada paylaşılınca büyük beğeni topladı.

“O köpek, her gün yanıma geliyor”

İlyas Bayındır, sosyal medyada kendisinin şaşırdığını belirterek, "6 yıldır Osmangazi Belediyesi'ne bağlı olarak Yunuseli Mahallesi'nde çalışıyorum. Sabahları mahallemizde bulunan bilgiler, ilgiye, sevgiye ihtiyaç duyuyor. Bazen yemek veriyor, bazen su veriyoruz. , kaşıtıyor. Biz de her yerde mevcut, Osmangazi Belediyesi olarak hayvanlara ilgi çalışmıyor. O köpek, her gün yanıma geliyor. Yine o gün de geldi. Biraz sevdikten sonra kendini kaşıttı. 2-3 tane köpek var, günlük rutin olarak yanıma geliyor ve bunlar Onu gün yapıyoruz. Bir arkadaş çekmiş, hayvanları yetiştiriyor" dedi. Sosyal medyadaki yorumlara da teşekkür eden Bayındır, "Osmangazi Belediyesi personeli olarak vatandaş zatenla iyi durumdayız. İnsanlara verdiğimiz için sağ olsunlar; güzel şeyler yazanlar olmuş" diye konuştu.

Bursa-16

“Onları da Allah yarattı”

4 çocuk ve 1 torun sahibi olan İlyas Bayındır, daha önce bir köpek sahibi olduğunu, şu anda da evde muhabbet kuşuna baktığını söyledi. Çocuklarını hayvan sevgisi ile büyüttüğünü, torununa da bu sevgiyi aşılamaya çalıştığını anlatan Bayındır, "Şöyle bir ayet de var, 'Yerdekilere merhamet etmeyenlere, göktekiler merhamet etmez.' da Allah'ın yarattığı, var oluşun geldiği ana kadar beslenmek, su vermek, bir insanın vatandaşlık görevi" dedi.

Antalya’da eşeklere sembolik nikah kıyıldı Antalya’da eşeklere sembolik nikah kıyıldı

Bursa2

Kaynak: DHA