Mersin'de tarım aracı ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Mersin'de tarım aracı ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Yiğit S. ile Ali Mardin, Kızılpınar Mahallesi'nde gece saatlerinde bir bağ evinde arkadaşlarıyla alkol aldıkları sırada aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın ardından bağ evinden ayrılan Yiğit S., amcası Hasan S. ve dedesi Hüseyin S.'yi arayarak yardım istedi. Amcası ve dedesini yanına alan Yiğit S., Ali Mardin'in bulunduğu Kızılpınar Kocameşe mesire alanına gidince iki genç arasında yine kavga çıktı. Bu sırada Yiğit S., otomobilden aldığı pompalı tüfekle Mardin'e ateş açıp, amcası ve dedesi ile olay yerinden ayrıldı. Ağır yaralanan Mardin, kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Jandarmanın yakalayarak gözaltına aldığı Yiğit S., amcası Hasan S. ve dedesi Hüseyin S., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hayatını kaybeden Ali Mardin ise Kızıltepe Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA