Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Yabani dizisinde Doktor Güven'i oynayacak olan Tayanç Ayaydın başarılı performansıile kamuoyunda bilinen bir isim.  Tayanç Ayaydın, Yabani’de Neslihan’ın tıp fakültesindeyken büyük bir aşkla bağlı olduğu Güven Aydın karakterini canlandıracak. Peki  Tayanç Ayaydın kimdir?  Tayanç Ayaydın nereli? Tayanç Ayaydın evli mi?  Tayanç Ayaydın hangi projelerde yer aldı? Detaylar haberimizde...

Tayanç Ayaydın kimdir?

Tayanç Ayaydın, 7 Ağustos 1979, İstanbul'a doğmuş Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Yabani Güven kimdir? Yabani dizisinde Doktor Güven'i oynayan Tayanç Ayaydın kaç yaşında?

Tayanç Ayaydın'ın kariyeri

7 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu. Tayanç Ayaydın, Özel Doğa Koleji mezunudur. Liseyi Tercüman Lisesi ve İstek Vakfı Lisesi'nde tamamlamıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü tamamlamıştır. 2004-2006 yılları arasında atv'de yayımlanan Aliye dizisinde Doktor Kahraman karakterini canlandıran Tayanç Ayaydın, bu dizi ile tanınmaya başlanmıştır. 2009-2013 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Sakarya Fırat dizisinde Uzm.J.II Kad. Çvş. Osman Kanat rolünü canlandırmıştır. Tayanç Ayaydın, 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Hayat Şarkısı adlı dizide Hüseyin Cevher karakterini canlandırdı. 2021-2022 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Nikos Sampson karakterini canlandırmıştır. 2021 yılında İlk ve Son dizisinde izleyici karşısına çıktı. 2022 yılında FOX'ta yayımlanan Tozluyaka adlı dizide Önder Koçak karakterini canlandırdı. Daha sonra, Star TV'de yayımlanan Ömer dizisinde Erdal Aksu karakterini canlandırdı. Günümüzde ise, FOX'ta yayımlanan Yabani dizisinde rol almaktadır.

Ömer dizisi 'Erdal' Tayanç Ayaydın kimdir? Tayanç Ayaydın oynadığı diziler  - Haber 7 BİYOGRAFİ

Tayanç Ayaydın'ın kişisel hayatı

5 Temmuz 2011 tarihinde oyuncu, trafik kazasında ağır yaralanan sevgilisi Bulut Köpük’ü sevdiği müzikleri dinleterek yaşama döndürdü. O, sağlığına kavuşur kavuşmaz da evlenmiş, evliliği 4 ay sürmüş ve 5 Kasım 2011 tarihinde boşanmıştır. 2015 yılında, Amerikalı öğretmen sevgilisi Sally Ghalayini ile evlendi.

Kaynak: Haber Merkezi