Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' 15. bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm özeti

Adalet savaşına kaldığı yerden devam eden Umut, Harun ve Alev'le birlikte açtıkları hukuk bürosunda mücadelesini sürdürür. Artık kamuoyunda "kahraman avukat" olarak anılmaya başlar. İstanbul'a yerleşen suç baronu Marko Karaormanlı'nın peşinde olan Umut, kara para aklama davasıyla birlikte; Fecir Emirkıran'ın da içinde olduğu bu organize suç örgütüne ilk meydan okumasını gerçekleştirir. Tüm bu mücadelenin arasında, Alev'le kurduğu yeni kurduğu yuvasını, bir kız çocuğu haberinin mutluluğu sarar.

Bünyamin Emirkıran'ın hapse girmesiyle birlikte, Fecir eski güçlerini yeniden kazanmak için önemli bir yola girmiştir. Bir futbol kulübü satın alan Fecir, hem kamuyonun gözünde sevilen bir figür olur, hem de kara para aklama düzenini futbol kulübü üzerinden işletir. Onu bu sisteme dahil eden yeni ortağı Marko Karaormanlı'yla birlikte, önemli bir organizasyonu yönetmeye başlarlar. Bir süredir kafa tatilinde olan Harun Yakar, Umut'un aldığı kara para davasıyla birlikte sahalara geri döner.

Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragmanı izle

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Kaynak: Haber Merkezi