CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA

Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti

Süper Lig’de şampiyonluk düğümü bugün çözülüyor. Galatasaray’a şampiyonluk için 1 puan yeterken Fenerbahçe kesin galibiyet peşinde. beIN SPORTS'ta yayımlanacak karşılaşma için canlı olarak izlenebilecek. Sporseverler ayrıca Taraftarium24 gibi platformlar üzerinden de karşılaşmayı canlı olarak takip edecek.

Maç Bilgileri

Tarih: 19.05.2024

Saat: 19.00

Yayın: beIN SPORTS 1

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Barış, Mertens, Icardi.

İrfan Neziroğlu kimdir? İrfan Neziroğlu kimdir?

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Djiku, Fred, Mert Hakan, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Karşılaşmaya dair istatistikler

  • Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 134'üncü kez karşı karşıya gelecek. Bu rekabette bugüne kadar alınan galibiyet sayılarında sarı-lacivertli ekibin 52-37 üstünlüğü bulunuyor (44B).
  • Galatasaray bu maçı kaybetmezse Süper Lig tarihindeki 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Bu alanda en yakın rakibinin dört şampiyonluk önünde yer alan sarı-kırmızılılar (19; Fenerbahçe), lig tarihinde farkı ilk kez beşe çıkarmak istiyor.
  • Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (52) ve gol yediği (162) rakibi Fenerbahçe. Sarıkırmızılılar, ezeli rakibiyle oynadığı son 13 lig maçının sadeceikisini kaybetti (4G 7B) ve bu süreçte sekiz gole kapama yaptı.
  • Galatasaray ile oynadığı son üç Süper Lig maçında gol atamayan Fenerbahçe'nin, lig tarihinde üst üste dört karşılaşmada filelerini havalandıramadığı tek rakibi Samsunspor (Aralık 1985-Nisan 1987).
  • Fenerbahçe'yi konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçındaki tek galibiyetini geçen sezon 3-0'lık skorla alanGalatasaray (5B 2M), ezeli rakibini Eylül 2001-Mart 2003 arasından bu yana üst üste iki iç saha karşılaşmasında gol yemeden mağlup edemiyor.
  • Bu sezon Galatasaray'ı konuk ettiği Süper Lig maçından golsüz eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibinden gol yemediği son sezon iki derbide de 0-0 berabere kaldığı 2017/18'di.
  • Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'de sırasıyla 25 ve 24 maçtır mağlubiyet almıyor. Lig tarihinde en az 20 haftadır yenilmeyen iki takımı karşı karşıya getiren tek maç 17 Kasım 1985'te Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynandı ve 0-0 sona erdi.
  • Bu sezon evinde çıktığı 18 Süper Lig maçını da kazanan Galatasaray, lig tarihinde 2001/02'nin (17/17) ardından ikinci kez bir sezondaki bütün iç saha karşılaşmalarını kayıpsız geçmek istiyor.
  •  Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla deplasman galibiyeti alan (15G 3B) ve dış saha puanı toplayan (48) takım konumunda. Sarı-lacivertliler, bundan önceki 66 lig sezonunun hiçbirini deplasman mağlubiyeti almadan tamamlayamadı.
  • Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla galibiyet alan (32) ve puan toplayan (99) takım konumundaki Galatasaray, en üst ligde 100 puan barajına ulaşan ilk kulüp olmak istiyor.
  • Bu sezon İstanbul takımlarının kendi arasında oynadıkları Süper Lig maçlarında en fazla galibiyet alan iki takım Galatasaray (12G 1B) ve Fenerbahçe (11G 1B). Sarı-kırmızılılar,lig tarihinde İstanbul temsilcileri karşısında bir sezonda 13 galibiyete ulaşan bir takım olmak istiyor.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı Selçuk Spor canlı izle

Futbol tutkunları için en keyifli anlardan biri, favori takımlarının maçlarını canlı izlemektir. Özellikle Galatasaray gibi büyük bir camianın taraftarları için ücretsiz ve şifresiz şekilde canlı maç izlemek daha da önem taşımaktadır. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı nasıl izlenir? Galatasaray - Fenerbahçe maçı izle.

Galatasaray Fenerbahçe beIN SPORTS Canlı Maç İzle

Galatasaray - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS üzerinden yayımlanacak. Sporseverler Galatasaray - Fenerbahçe maçını canlı izlemek için beIN SPORTS'ın şifresiz ve ücretsiz yayınını takip edebilecek.

Galatasaray Fenerbahçe Taraftarium24 Canlı Maç İzle

Taraftarium24, futbolseverlerin sıkça ziyaret ettiği platformlardan biridir. Galatasaray - Fenerbahçe maçı Taraftarium24 üzerinden canlı izle ile liglerin ve maçların canlı yayınlarına erişim mümkündür. Ancak, yine de bu platformun yasal durumu ve güvenilirliği hakkında araştırma yapmak önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi