Hangisi onu canlandıran oyuncuya Oscar ödülü kazandıran bir sinema filmi karakteri değildir? Hangisi onu canlandıran oyuncuya Oscar ödülü kazandıran bir sinema filmi karakteri değildir?

Tahsin Küçük kimdir? Tahsin Küçük nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Tahsin Küçük’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Tahsin Küçük kimdir? Tahsin Küçük kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Tahsin Küçük’ün biyografisini haberimizde derledik…

Tahsin Küçük kimdir? MasterChef Tahsin kimdir?

MasterChef All Star kadrosunda yer alan Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997'de dünyaya gelmiştir. 26 yaşında olan Tahsin, aslen Trabzonludur. Tahsin Küçük, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından İstanbul'a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur. Tahsin Küçük, 2015 yılında 'Ver Fırına' isimli yemek yarışmasına katılmıştır. Geçtiğimiz yıllarda Yemekteyiz isimli programa da katılan Tahsin Küçük, ilginç tavırları ile dikkatleri üzerine çeken bir yarışmacıdır. Tahsin Küçük, Masterchef'in ardından Şef Kapımda isimli programda sunuculuk yapmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi