İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Sydney Sweeney kimdir? Sydney Sweeney nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sydney Sweeney kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sydney Sweeney kimdir? Sydney Sweeney kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sydney Sweeney biyografisini haberimizde derledik…

Sydney Sweeney kimdir?

Sydney Bernice Sweeney, 12 Eylül 1997 tarihinde Spokane, Washington'da doğdu ve büyüdü. Trent adında bir erkek kardeşi vardır. Annesi avukat, babası tıp dalında bir mesleğe sahiptir. Kasabasına gelen bağımsız bir filmde rol için seçmelere katılmak istedikten sonra oyunculukla ilgilenmeye başladı. Kısa bir süre sonra ailesi ile Los Angeles'a taşındı.

90210, Criminal Minds, Grey's Anatomy ve Pretty Little Liars gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 1996 yılında Oregon'da lise yıllarında iki öğrenci grubu etrafında dönen Netflix dizisi Everything Sucks!'ta Emaline Addario olarak rol almıştır. Ayrıca HBO mini dizisi Sharp Objects'te Amy Adams ile birlikte rol almıştır. Karakterinin fazla sahnesi olmamasına rağmen yönetmen onun daha fazla sahnede rol almasına olanak sağlamıştır. Bu karakteri için Sweeney akıl hastalığı olan ve kendine zarar veren kızların hikâyelerini incelemiştir. Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood filminde de küçük bir role sahiptir. Sweeney, şu anda girişimcilik bölümünde okuyor. MMA eğitimi almış bir dövüşcüdür. Sweeney, Şubat 2022'den beri uzun süredir erkek arkadaşı olan Chicago merkezli restoratör Jonathan Davino ile nişanlıdır.

Kaynak: Haber merkezi