Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı

Survivor All Star'dan ilk elenen isim dün gece netlik kazandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın 10 Ocak tarihli son bölümünde kırmızı ve mavi takım ödül oyunu için parkurda mücadele verdi. Kıran kırana yarışın sonunda ödülü mavi takım kazandı. Bu hafta takım arkadaşları tarafından potaya gönderilen yarışmacılar Doğukan, Ersin ve Sercan olmuştu. Artık SMS oylamasının yapılmadığı Survivor'da potaya yer alan 3 yarışmacı düelloda karşı karşıya geldi. Ersin ve Doğukan arasındaki mücadeleyi Ersin kazanırken, elenen isim Doğukan oldu. Peki, Survivor'dan kim elendi? İşte, Survivor All Star'dan elenen ilk isim ve son bölümde yaşananlar.

Bu sezon SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star'da haftanın eleme adayları Doğukan, Ersin ve Sercan olarak belirlenmişti. Yeni kurala göre konseylerde belirlenen eleme adayları performans oyunu oynayacak. Elenen yarışmacının belirleneceği Survivor eleme düellosunda ilk olarak Sercan-Ersin mücadelesi yaşandı. 5 olan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, Murat Ceylan istatistiği yüksek olanın avantajlı olacağını hatırlattı. Hız, denge ve atışların ön planda olduğu parkurda ilk düelloda Sercan Ersin'i 5-0 yendi. Böylece Sercan'ın eleme adaylığı düştü.

Düellonun ikinci etabında ise bu kez Ersin ve Doğukan Manço karşı karşıya geldi. Son düello Ersin Korkut'un 5-1'llik skoru ile Doğukan Survivor All Star'a veda etti. Böylece Survivor'dan elenen ilk yarışmacı Doğukan Manço oldu.

Survivor'dan elenen Doğukan, "Belki de hayırlısı oldu. Ben kendimi her şeye hazırladım. İnanılmaz rakipler var karşımda. Elimden geleni yaptım, yeteneklerim buna müsaade etti. Bu kadar erken eleneceğimi bilmiyordum. Bir sonraki All Star ne olacaksa ona katılmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Ateş Çatıkkaş