Nefes kesen karşılaşmalarla heyecanına devam eden Survivor All Star'da haftanın 4. dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Dora 7, Yaman 3 oy aldı. Böylece Survivor'da gecenin eleme adayı Dora olarak belirlendi.

Bu sonuçla Survivor'da bu haftanın eleme adayları, Hakan, Mustafa Kemal, Bozok ve Dora olarak belirlendi. Eleme potasında eşleşmeler de belli oldu. Erkek yarışmacılar eleme düellosunda karşı karşıya gelecek.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 4. ve son dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda, Merve-Damla mücadelesi nefes kesti. Son etapta Merve Aydın'ın aldığı sayı ile avantaj oyununu kırmızı takım 8-5 kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında Atakan-Sema, Dora-Begüm eşleşmesi nefes kesti. Son turda Sema'nın sayısı ile dokunulmazlığı 12-7 kırmızı takım kazandı. Böylece kırmızı takım 1-0 dokunulmazlık oyununu elde etti.

Öte yandan ada konseyinde Sercan Yıldırım'ı ayak voleyboluna davet eden Acun Ilıcalı dünyaca ünlü futbolcunun konuk olarak Survivor'a katılacağını söyledi.

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Ilıcalı, "Geçen bir arkadaşım aradı, 'ben geleyim mi dedi. Yıllardır muhabbetim olan bir arkadaşım var... Sercan'ın güçlü takım arkadaşı ben de partner olarak müsaadenizle yarın Ronaldinho'u getireceğim. Birkaç yıldır görüşüyoruz, geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Ona şöyle bir teklifte bulunmuştum, 'Gel dedim Survivor'da beraber ayak voleybolu oynayalım' dedim. Mest oldu zaten. Üç adamın programında tanışmıştık. Yarın dünyanın en iyi futbolcularından gösterilen Ronaldinho Dominik'te olacak " dedi.

Kaynak: Haber Merkezi