Survivor Sahra'ya ne oldu? Survivor Sahra neden ortadan kayboldu? Survivor Sahra neden yok? soruları merak konusu haline geldi. Peki Survivor Sahra'ya oldu? İşte yanıtı..

Sahra neden yok?

Survivor'a damga vuran Sahra Işık 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu Sahra Esra Işık, spor kariyerinin dışında model olarak çalışmıştır. Survivor All Star 2024'te yarışan Sahra Işık, İdris Aybirdi ile evlidir. Survivor'daki performansı ile vatandaşların ilgisini çeken Sahra son bölümlerde merak konusu oldu. Survivor Sahra'nın son bölümde ekranda gözükmeyişi vatandaşların, "Survivor Sahra nerede, neden yok? Survivor Sahra ne oldu, elendi mi?" sorularını sormasına yol açtı.

Selçuksports | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle Selçuksports | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

Survivor Sahra elendi mi?

Survivor Sahra'nın gözükmeyişi elenip elenmediğini gündeme getirdi. Her hafta Survivor All Star'da izleyicilerin ilgisini üstünde tutmayı sürdüren Survivor Sahra'nın elenip elenmediği henüz bilinmiyor.

Sahra- Nagihan Kavgası

Survivor All Star'ın son bölümüne damga vuran Sahra'nın Nagihan'la kavga etmesi gündeme bomba gibi düştü. Vatandaşlar Sahra Nagihan'a ne dedi? sorusu ile birlikte Nagihan Sahra kavgasını araştırmaya başladı. Survivor'da Nagihan ile Sahra'nın kavgası üzerine Sahra'nın ekranlarda gözükmemesi elendiği iddialarına neden oldu. Henüz Sahra Nagihan olayının detayları bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi