Survivor'da yeni bir oyunla eğlence dolu dakikalar yaşandı. Yarışı kazanan takım ise 10-9'luk skorla Kırmızı takım oldu.

Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan, düello öncesi şoke eden açıklamada bulundu. Düello oyununa başlarken Murat Ceylan şaşırtan haberi verdi; "Normalde dört aday olmanız lazım, toplamda üç kişisiniz. Maalesef bir kişi bir daha dönmemek üzere gelemeyecek." şeklinde konuştu.

"Sahra bu akşamki mücadelede yer alamayacak. Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacımızı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Biz de saygı duymak zorunda kaldık."

Sahra'nın yarışmadan ayrılmak istemesiyle eleme düellosu 3 yarışmacı arasında gerçekleşecek. Başarı oranı daha yüksek olan oyun sonunu belirleyecek. 6 olan rakibini eler adaylıktan adını siler.

Murat Ceylan; "Sona kalan isim bu akşam elenmeyecek. Buna benzer durumu Bozok ve Sercan yarışmasında yaşamıştık. Sona kalan isim aday olarak 2 hafta sonraki kadın elemesinde rakibini belirleyecek. Tatsız bir durum oldu ama devam etmemiz lazım 3 adayımızın kader mücadelesi var bu akşam."

'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak

Pınar'ın başarı oranı rakibine göre daha yüksek olduğu için finali belirleyecek. İlk mücadele Pınar ve Aleyna arasında olacak. Pınar final için halka oyununu seçti.

Aleyna - Aysu karşılaşmasında kazanan Aleyna oldu. Aleyna adını adaylıktan sildirdi ve adada kalmayı garantiledi.

Aleyna Pınar karşılaşmasında kazanan Aleyna oldu. Pınar ve Aysu son finalde mücadele ettiler. Kazanan ise Pınar olurken Aysu iki hafta sonra gerçekleşecek olan elemede yeniden yarışacak.

Kaynak: Haber Merkezi