Survivor'da ödül oyununu hangi takımın kazandığı dün gece belli oldu. TV8 ekranlarında All Star formatı ile yayınlanan Survivor 2024'te 7 Şubat Çarşamba günü yarışmacılar ödül için zorlu parkurda engellerle dolu platformu aşmaya çalıştı. Kıran kırana mücadelede kırmızı takım ödülün sahibi olurken, ada konseyinde Acun Ilıcalı şaşırtan açıklamalarda bulundu. Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceklerini duyuran Acun Ilıcalı, Hilmi Cem, Avatar Atakan ve Sema'nın kadroya dahil olacağını söyledi.

İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı

Nagihan ve Aleyna arasında yaşanan tartışmanın ekranlara damga vurduğu Survivor'da Acun Ilıcalı, ada konseyinde Nagihan'la özel olarak konuştu. Ilıcalı, Nagihan'ın tartışma çıkarmayacağına dair söz vererek yarışmacılardan özür dilemesini istedi. Nagihan konseyde tüm yarışmacılardan özür dileyerek adada kalmak istediğini söyledi. Bu sezon tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor'da ada konseyinden sonra takımlar bu kez ödül oyunu için parkura çıktı. İlk olarak avantaj mücadelesinin yaşandığı ödül oyununda Yaman ve Yunus Emre mücadelesi nefes kesti. Son etapta Yunus Emre'nin aldığı sayı ile avantajı 8-7 kırmızı takım kazandı.

Ödül oyununun ikinci turunda da bayrak yarışı yaşandı. Son turda Seda-Yaman, Nefise-Sercan eşleşmesi yapıldı. Nefeslerin kesildiği turda Nefise'nin aldığı son sayı ile bayrak yarışını kırmızı takım 10-9 kazandı. Böylece kırmızı takım 2-0 ödül oyununun sahibi oldu.

Survivor'da önceki gün yarım kalan Konsey'de dördüncü eleme adayı da belli oldu. Yapılan oylama sonucu eleme potasına Yunus Emre girdi. İki hafta önce erkekler potasında eleme adayları Sercan ve Bozok olmuştu. Böylece eleme düellosunda yarışacak eleme adayları, Sercan, Bozok, Yaman, Ersin, Mustafa Kemal, Yunus Emre oldu.

Kaynak: Haber Merkezi