Survivor All Star'da ilk dokunulmazlık kolyesini Batuhan Karacakaya, ikinci kolyeyi Ogeday Girişken kazanmıştı. Seda Ocak, Avatar Atakan, Yunus Emre Özden ve Nefise Karatay düelloda karşılaştı. Adaya veda edecek yarışmacı ise bu gecenin sonunda belli oldu.

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Düellonun ilk turunda Nefise ile Yunus Emre karşı karşıya geldi. Bu turu kazanan isim adaylıktan adını sildirerek rahat bir nefes aldı. Kaybeden ise finalde yeniden yarışacak. Bu karşılaşmanın kazanı ise mükemmel bir performans göstererek 5-0'lık skorla Nefise Karatay oldu.

Atakan ile Seda diğer eşleşmenin iki ismi. Kimin kazandığı ise günün en çok merak edilen konusu. 4-0 geriden gelen Seda bu skordan sonra adeta atak yaptı. 5 sayı üst üste alarak 5-4'lük skorla kazanan Seda Ocak oldu. Atakan ise finalde Yunus Emre tekrar yarışacak.

İlk turu geçemeyen Yunus Emre ve Atakan finalde karşı karşıya gelerek gitme kalma savaşı verdi. Bu turda elenen Survivor'a veda eden isim oldu. 5-3'lük skorla kazanan Avatar Atakan oldu. Atakan, İstanbul turunda yerini almayı başardı.

Survivor All Star 2024 sezonunun son düellosunda Atakan'a 5-3 yenilerek adaya veda eden yarışmacı Yunus Emre Özden oldu. Yunus Emre veda konuşmasını şu sözlerle yaptı:

"Bu sezon yaşandı bitti. Artık söylenecek son sözler şunlar; zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı yapmam lazım. Buraya beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken hep şu lafı sözü duydum; her şeyin bedeli var. Yeni bir kimlik verdiniz, gömlek değiştirttiniz minnettarım size."

Kaynak: Haber Merkezi