Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı

Büyük finale günler kala son düzlüğe giren Survivor'da bireysel oyunlar başladı. Yeni kurala göre bireysel dokunulmazlığı kazanan isim eleme adayını seçecek. Haftanın 1. dokunulmazlık oyunu sonrası yarışmacılar konseyde eleme adayını seçmek için toplandı. Kıran kırana mücadelelere sahne olan Survivor'ın son bölümünde dokunulmazlık oyununu Batuhan elde etti.

Kolyeyi kazanarak eleme adayı söyleme hakkı kazanan Batuhan eleme potasına Merve Aydın'ı gönderdi. Böylece Survivor All Star'da dün gece haftanın ilk eleme adayı Merve olarak belirlendi. Merve Aydın geçen hafta da eleme düellosunda mücadele etmişti.

Son 8 yarışmacının kaldığı Survivor'da büyük final yaklaşırken dokunulmazlık mücadelesi de kızıştı. Dokunulmazlığı kazanan ismin kendisini garanti altına alacağını oyun ödüllü oynandı. Yeni kurala göre bireysel dokunulmazlık oyununda eşleşmeler ilk turun ardından belli oldu. Buna göre eşleşmeler, Atakan-Seda, Nefise-Ogeday, Merve-Yunus Emre oldu.

Eşleşme mücadelesinde 3 olan Batuhan ve Nefise finale yükseldi. Zorlu oyunda finale çıkan iki yarışmacının karşılaşması adeta nefes kesti. Atışlarda Batuhan aldığı sayı ile Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı. Öte yandan bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldn Batuhan ödülü de elde etti.

Öte yandan ödülü kazanan Batuhan kazandığı televizyonu evlilik Ogeday'a hediye etmek istediğini söyledi. Batuhan Ogeday'ın evlenmeyi düşündüğünü açıkladı. Bunun üzene arkadaşının sözlerini onaylayan Ogeday, "Tabii ki çok hikayeler paylaşıyoruz. Bunlar konuşuluyor, düşünülüyor. Bunlar benim tek taraflı isteyip de olabilecek şeyler değil. Ama bu hemen mi olur biraz daha zaman mı olur belli değil. Sadece benim böyle bir hissiyatım isteğim var, çıkınca ne olur bilemem" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi