Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu, Pınar 7 oy, Nefise 1 oy, Sema 1 oy, Gizem 3 oy aldı.

Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu

Bu sonuçla Survivor'da 2. eleme adayı Pınar olarak belirlendi. Böylece Survivor'da bu haftanın eleme adayları Begüm ve Pınar oldu. Eleme adaylarının belli olmasının ardından, Acun Ilıcalı, performansa göre eşleşmeleri açıklayacak.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda, Seda-Merve eşleşmesi nefes kesti. Öte yandan oyun sırasında Poyraz'ın sakatlanması yürekleri ağza getirdi. Son etapta Merve'nin aldığı sayı ile avantajı 8-6 kırmızı takım kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında Atakan-Nagihan, Yasin-Yağmur eşleşmesi kazananı belirledi. Atışlarda Yasin'in sayısı ile dokunulmazlığı mavi takım 12-10 kazandı. Böylece mavi takım bayrak mücadelesiyle dokunulmazlık oyununu kazandı.

Öte yandan Survivor'ın yeni bölüm fragmanında kamp alanında, Pınar ve Sema arasında tansiyon yükseldi. Sema'nın Pınar'a "İnsanlara hakaret edemezsin. O yılan dilinle sokamazsın." dedikten sonra tekme attığı görüldü. Sema ve Pınar'ın birbirlerine fiziksel müdahalede bulunduğu anlarda araya Nagihan girdi. Yaşanan kavga sonrası sunucu Murat Ceylan'ın "Pınar ve Sema'yı oyun alanına getirmedik" demesi fragmanda dikkat çeken bir başka ayrıntı oldu.

Tüm bunların ardından acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı'nın Sema'yla baş başa konuştuğu görüldü. Ilıcalı, "Biz dün akşam yaşadıklarımıza şok geçirdik. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık" dedi. O anlarda ise Sema'nın ağlaması akıllara diskalifiye ihtimalini getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi