Her hafta bir elemenin gerçekleştiği yarışmada bu hafta kadın elemesi gerçekleşti. Bu hafta Turabi ve Nihat Altınkaya sakatlıkları nedeniyle veda ederken kırmızı takıma 3 efsane isim katılmıştı.

İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Geçen hafta Turabi ve Nihat Altınkaya'nın sakatlıkları nedeniyle yarışmaya veda ettiklerini duyuran Acun Ilıcalı kırmızı takıma 3 ismin birden katıldığını müjdeledi. Yarışmanın yeni isimleri ise oldukça konuşuldu. Yeni yarışmacılar; Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir odu.

Survivor'da haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu için kıran kırana bir mücadele yaşandı. Yeni yarışmacıların performansları merak konusu olurken dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı belli oldu.

Dokunulmazlık oyununda mücadelede üstünlüğü sağlayan ve kazanan mavi takım oldu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybede kırmızı takım ada konseyinde 4. eleme adayını belirledi. Konseyde 4 Aleyna, 4 Gizem, 2 Nagihan, 2 Merve, 2 Nefise şeklinde oylama sonucu çıktı. İki eşit oya sahip olan Aleyna ve Gizem'in hangisinin eleme potasına gönderileceğine takım kaptanı karar verdi. Kırmızı takım kaptanı ise takıma yeni gelen Sema olmuştu. Sema ise 4. eleme adayı olarak Aleyna'yı seçti. Böylelikle 4. ve son eleme adayı Aleyna oldu.

İlk eşleşme Pınar-Sahra asasında olacak. İkinci eşleşme ise Aleyna-Aysu olacak.

Survivor eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım ada konseyinde haftanın 3. gitme adayını belirledi. Haftanın üçüncü eleme adayı Mavi takımdan Sahra oldu.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım ada konseyinde adayını belirledi. 7 oy alarak haftanın ikinci eleme adayı Pınar oldu.

Bu haftanın kadın oylamasında ilk aday Mavi takımdan Aysu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi