Survivor All Star 2024 yarışmasında rekabet hız kesmeden devam ediyor. Tansiyonun bir an bile düşmediği güç yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Dokunulmazlığı kazanan takım ödülünde sahibi oldu. Kaybeden takım ise ada konseyinde haftanın 3. eleme adayını belirleyecek.

Dokunulmazlık oyununu kazanan KIRMIZI TAKIM oldu. Kırmızı takımın ödülü ise pilav üstü kuru fasulye oldu.

Survivor All Star 2024 yarışmasının yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu esnasında Gizem'in bir anda yere düştü. Gizem'in acı içinde kıvranması ise korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Gizem'in sakatlığı ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı:

Masterchef'te son eleme adayı belli oldu: 5 Ekim MasterChef potaya hangi yarışmacı girdi? Masterchef'te son eleme adayı belli oldu: 5 Ekim MasterChef potaya hangi yarışmacı girdi?

"Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek."

Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı Mavi takımdan Batuhan oldu.

Kaynak: Haber Merkezi