TV8'in sevilen ve uzun soluklu yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümü yayınlandı. Survivor All Star 16. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki Survivor All Star son bölümde neler oldu? Survivor All Star 17. Bölüm fragman yayınlandı mı?  Survivor All Star 17. Bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Survivor All Star 16. bölümde neler oldu?

Haftanın 4. ve son karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Özgür 6, Ersin 5, Yunus Emre 2 oy aldı.

Böylece bu haftanın eleme adayları Sercan, Bozok, Turabi ve Özgür olarak belirlendi. Eleme potasında eşleşmeler Turabi Sercan Özgür Bozok şeklinde belirlendi. 4 yarışmacı Survivor eleme düellosunda karşı karşıya gelecek.

Ada konseyinde kırmızı takımda tansiyon yeniden yükseldi. Takım olarak güzel mücadele ettiklerini belirten Özgür, "Ben buraya konuşmaya değil, kapışmaya geldim. Reste rest demek istiyorum. Takım da rahat etsin. Fikri olanlar vardır, arada kalanlar da bu akşam beni yazabilirler. Sonuçta çıkacağım oynayacağım, 2 defa Survivor şampiyonu olan bir yarışmacıya karşı oynamak benim için zevk olacak. Yenilirsem de zoruma gitmez, elini sıkarım. Benim için korkaklar her gün ölür, cesurlar bir gün ölür. Ben savaşmayı tercih ediyorum. Korku hissedenler ölmeye devam etsin" dedi.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 4. ve son dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda Damla ve Merve mücadelesi nefes kesti. Son etapta ise Damla'nın sayı ile Survivor dokunulmazlık oyununda avantajı 8-4 mavi takım kazandı.

Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun son etabında kırmızı takımdan Merve-Yağmur, Yunus Emre-Turabi, mavi takımdan Damla-Seda, Yasin-Ogeday eşleşmesi yapıldı. Mavi takım son sayısı ile dokunulmazlık oyununu 12-11 skorla kazandı. Böylece mavi takım 4-0'lık galibiyetle haftayı tamamladı.

Survivor All Star 17. bölüm fragman

Kaynak: Haber Merkezi