TV8'in sevilen ve uzun soluklu yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümü yayınlandı. Survivor All Star 15. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki Survivor All Star son bölümde neler oldu? Survivor All Star 16. Bölüm fragman yayınlandı mı?  Survivor All Star 16. Bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Survivor All Star 15. bölümde neler oldu?

Haftanın üçüncü karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Turabi 6, Ersin 5 oy aldı. Bu sonuçla Survivor 3. eleme adayı Turabi oldu.

Böylece bu haftanın eleme adayları Sercan, Bozok ve Turabi olarak belirlendi. Üç yarışmacı Survivor eleme düellosunda karşı karşıya gelecek.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 3. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda Seda ve Aleyna mücadelesi nefes kesti. Son etapta ise Seda'nın attığı sayı ile Survivor dokunulmazlık oyununda avantajı 8-3 mavi takım kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunda Ogeday-Aysu- Sercan-Gizem mücadelesi kazananı belirledi. Ogeday'ın attığı sayı ile dokunulmazlık oyununu 12-3 mavi takım kazandı.

Öte yandan Survivor'da Nagihan ve Gizem arasında fiziksel kavga yaşandı. Adada eleme konseyini değerlendiren Nagihan'ın Bozok'a bağırarak 'Zayıfsan yazacağım, adil olacağım." diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine ise Gizem'in 'Kulağımın dibinde bağırıyorsun Nagi. Ben burada seni dinlemek zorunda mıyım?' demesi üzerine iki yarışmacı arasında tansiyon yükseldi. Nagihan'ın Gizem'e elle temas etmesi üzerine çığlık sesleri adada yankılandı.

Acun Ilıcalı, ada konseyinde Nagihan ve Gizem'in yaşadığı tartışmayı gündeme getirdi. Nagihan gözyaşları içerisinde açlıktan kendisini kaybettiğini söyleyerek, Gizem'o olan tepkisinin sebebinin 'birilerinin maşası'olması olarak açıkladı.

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

Survivor All Star 16. bölüm fragman

Kaynak: Haber Merkezi