TV8'in sevilen ve uzun soluklu yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümü yayınlandı. Survivor All Star 13. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki Survivor All Star son bölümde neler oldu? Survivor All Star 14. Bölüm fragman yayınlandı mı?  Survivor All Star 14. Bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Survivor All Star 13. bölümde neler oldu?

18 Ocak 2024 Perşembe Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı birçok kişi tarafından merak edildi. Kıran kırana mücadelede mavi takım kazandı. Diğer yandan Hakan ve Turabi arasındaki tartışma ekranlara damga vurdu. İki yarışmacı arasındaki tartışmayı diğer yarışmacılar güçlükle ayırdı. 

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Survivor All Star'da dün gece mavi ve kırmızı takım ödül oyununda parkura çıktı. Gözleri bağlı olarak parkura çıkan yarışmacılar yön bulma, hız ve engellerin ön planda parkurda kıran kırana mücadele verdi.  İlk turda kıran kırana mücadele yaşanırken, mavi takım 7-2 öne geçti. İkinci turda da bayrak yarışı yaşandı. Ogeday-Seda, Turabi karşılaşmasında mavi takımın 11-4 sayısı ile ödülü mavi takım kazandı.

04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi? 04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi?

Haftanın kapanış mücadelesinin yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu ismi en fazla çıkan yarışmacı Sahra oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Berna, Seda, Kardeniz ve Sahra olarak belirlendi. Eleme düellosunda Berna ile Seda, Kardeniz'le Sahra karşı karşıya gelecek.

Survivor All Star 14. bölüm fragman

Kaynak: Haber Merkezi