TV8'in sevilen ve uzun soluklu yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümü yayınlandı. Survivor All Star 11. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki Survivor All Star son bölümde neler oldu? Survivor All Star 12. Bölüm fragman yayınlandı mı?  Survivor All Star 12. Bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Survivor All Star 11. bölümde neler oldu?

Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. Güç ve duruş oyunu olmasına karşın Ersin Korkut'un, Yiğit'e karşı sayı alması dikkat çekti. Ödül oyunu 10-9 gibi yakın bir skorla bitti. Kardeniz, Seda Aktuğlu, Sahra ve Berna düelloya çıktı. Bir kişi adaya veda etti.

Aleyna, Merve'nin barakaya yardım etmeyenlerin, barakaya girip çıkmasından rahatsız olduğunu dile getirdiğini, bir yandan da herkes gelebilir dediğini bundan ötürü Merve'yi çelişki bulduğunu ifade etti.

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

Hakan Hatipoğlu yaşadıklarını korku dolu anları anlattı. Hatipoğlu, "Dün gece kızlarla ateşin başında oturuyorduk. Sonra ateşe biraz odun lazım oldu. Ben de büyük bir kalas parçası getirmiştim. Onun kenarından bir tane kuru dal kırayım derken, elimi böyle arı sokmuş gibi bir hissiyata kapıldım. Arı soktu dedim. Damla, Sahra, Seda ve diğer Seda vardı. Ne arısı dediler. Sonra bir baktık o benim kırmaya çalıştığım daldan bir tane akrep yürüyor. Issız bir adadayız. Ormanın ortasındayız. Denizin kenarındayız. Bu tip şeylerin normal olduğunu da düşünüyorum. Ucuz atlattık. Survivor kariyerime bir akrep sokmasını da eklemiş oldum" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 12. bölüm fragman

Kaynak: Haber Merkezi