Survivor'da büyük ödül oyunu oynandı. Eğlenceli yarışmanın kazananı ödülün sahibi oldu. Ödül ise ev oldu. Ödül oyununda yarışmacıların sevdiklerine sorular yöneltildi. Sevdikleriyle aynı cevabı en çok veren ödülün sahibi oldu. 10 sorunun 7'sine doğru cevap veren Seda büyük ödülün sahibi oldu.

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılara dün akşamki oyunda 6'şar can verildi. Birbirleriyle mücadele eden yarışmacılardan kazanan canını korurken kaybeden bir can kaybedecek. Sıfır olan ise oyunun dışında kalacak. Kaybedenler düelloda rekabet edecek. Kazanan Survivor final koltuğunun birini kazandı. O isim kim oldu?

Dokunulmazlık oyununda finalist olmak için yarışan yarışmacılardan ilk elenen Atakan oldu. Ardından Seda da oyun dışı kaldı. Nefise ve Ogeday ise son kez kozlarını paylaştı. Kazanan finalist kolyesini alarak rahat bir nefes alacak.

İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu

Dominik Cumhuriyeti'ndeki final oyunu böylelikle son buluyor ve İstanbul'un son ismi, final koltuğunun ikinci sahibi Nefise Karatay oldu.

Survivor All Star 2024'ün ilk finalisti Batuhan Karacakaya oldu. Batuhan böylelikle yarı finalde oynamadan direkt olarak final koltuğunda yerini aldı.

Kaynak: Haber Merkezi