Survivor'da bu haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Tv8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star’da ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. 28 Ocak Cumartesi akşamı 20. bölümü ile ekranlara gelen Survivor’da kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları kozlarını paylaştı. Survivor’da bu hafta Sahra ve Nagihan arasındaki gerginlik yarışmanın en çok konuşulan konularından birisi oldu. Acun Ilıcalı, ikili arasında çıkan kavgaya sert sözlerle tepki gösterdi. Bu hafta iki takıma da yedek yarışmacılar katıldı. Kırmızı takıma 2018 yarışmacılarından Mustafa Kemal, mavi takıma ise 2021 yarışmacısı Dora dahil oldu.

Survivor’ın 28 Ocak Pazar akşamı yayınlanan 20. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Sercan sakatlık geçirdi. Oynanan bayrak oyunu sonucunda dokunulmazlığı kazanan taraf belli oldu. Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan taraf 12-10’luk skorla Mavi Takım oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı mavi takımın kazanması sonrasında kırmızı takım konseyi eleme adayını belirlemek üzere toplandı. Yarışmacıları, takımlarından gitmesini istediği yarışmacının ismini ve sebebini de açıklayarak oyunu kullandı.

Oylama sonucunda kırmızı takımda 6 oy olarak eleme potasına giden isim Pınar oldu. Böylece Pınar, Survivor All Star'ın bu haftaki ikinci eleme adayı oldu. Yarışmanın önceki bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış ve eleme potasına Kardeniz gönderilmişti.

Survivor'a bu hafta iki yarışmacı daha dahil oldu. Survivor yedekler kadrosunda yer alan 2018 yarışmacılarından Mustafa Kemal Kırmızı takıma, 2021 yarışmacılarından Dora mavi takıma dahil oldu.

16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi? 16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi?

Kaynak: Hürriyet