Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Damla Can 3 oy, Batuhan 1 oy aldı.

Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı

Bu sonuçla Survivor'da 2. son eleme adayı Damla Can olarak belirlendi. Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı da Özgür olmuştu. 3. ve 4. eleme adayının da belirlenmesinin ardından, düello eşleşmeleri belli olacak.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Kazanan takımın yiyecek ödülü de elde edeceği dokunulmazlık oyununda ilk önce avantaj heyecanı yaşandı. Nefes kesen oyunda finale Batuhan ve Nefise çıktı. Atışlarda Nefise'nin aldığı sayı ile avantajı kırmızı takım 8-6'lık skorla kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında parkura bu kez Ogeday ve Atakan çıktı. Ödüllü dokunulmazlık oyununun bayrak yarışında Atakan'ın aldığı sayı kırmızı takıma dokunulmazlığı getirdi. Bu sonuçla kırmızı takım 12-7'lik skorla haftanın 2. dokunulmazlık oyununu elde etti.

Öte yandan dokunulmazlık oyununda mücadele veren Ogeday parkur sonrası kendine gelmekte zorluk çekti. Rakibi Atakan'a yenilen Seda, "Vuruyorum, kıpırdıyor. O kadar emin atıyorum ki anlatamam. Ben kötü atıyorum. O kadar fırsat gelmiş. Ortayla falan ilgisi yok orta bana zor gelmiyor. Ben bir yere kilitlendim mi kilitleniyorum" diyerek sitem etti.

Kaynak: Haber Merkezi