Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Suphiye Orancı’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Suphiye Orancı’nun biyografisini haberimizde derledik…

Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti

17 Nisan Müge Anlı: Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı arıyor 17 Nisan Müge Anlı: Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı arıyor

Suphiye Orancı kimdir?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Anlı, "Herkese kapımız açık" demişti. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı stüdyolarına annesini aramak için geldi. Heyecandan konuşmakta zorlanan Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

35 yaşındaki Duygu Nebioğlu, annesinin kendisine yeni yaş hediyesi vermesini istediğini söyledi. Annelerinin Almanya'da olduğunu öğrendiğini söyleyen Duygu Nebioğlu, "Çok uzun süredir bu konuların araştırmasını yapıyorum. Annemi bulmak için çok uzun uğraşlar gösterdim. O dönem reşit olmadığım için pek imkanım olmadı" dedi.

O dönem "Vicdansız anne 4 çocuğu yoksul bir aileye bırakıp kaçtı" başlıklı haberler çıktığını belirten Duygu, annesinin Almanya'da yaşadığını ve cezaevine girdiğini öğrendiğini açıkladı. Anne Suphiye Orancı'nın çıkan haberler karşılığında bir gazeteciye durumu bir mektupla açıkladığı ve mektupta yıllar önce çocukların babasının Metin Akpınar olduğunu açıkladığı öğrenildi. Suphiye Orancı'nın mektubunda, "Ben çocuklarımı bırakmadım. Başıma bir takım talihsizlikler geldi. Onlara ben bakacağım" yazdığı öğrenildi.

Duygu Nebioğlu, biyolojik babasıyla konuştuğunda tek gecelik bir ilişki sonucu dünyaya geldiklerini söylediğini açıkladı. Ancak Duygu, tek gecelik bir ilişki olduğunu düşünmediğini, bu durumda annesinin kötü durumda görülmesinin istenmediğini belirtti. Dürüstlükten yana olduğunu açıklayan Duygu, 14 yıldır annesinin sesini duymadığını ancak hayatta olduğunu bildiğini söyledi. 

Kaynak: Haber Merkezi