Dün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planan Süper Kupa Finali maçında yaşananlar tartışmaları ve tepkileri beraberinde getirdi. Bugün gün boyu taraftarlardan, siyasilerden ve birçok ünlü isimden mesajlar gelirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu konu hakkındaki sessizliği dikkatlerden kaçmadı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, BM oturumunda konuştu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, BM oturumunda konuştu

Sosyal medya mecralarında Riyad'da yaşananların yankısı sürerken, MHP lideri Bahçeli, Türk bayrağı ve İstiklal Marşı'nın tartışıldığı gecenin üzerinden 24 saat geçmesine rağmen suskun kalması şaşırttı.

TFF, G.Saray ve F.Bahçe'den ortak açıklama: Süper Kupa maçı ileri tarihe ertelendi TFF, G.Saray ve F.Bahçe'den ortak açıklama: Süper Kupa maçı ileri tarihe ertelendi

Bugün Manisa'da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizine ilişkin, “Burada suç ne kulüplerde ne de TFF’dedir. Burada baş suçlu, ‘Her şeyi ben bilirim’ diyen, Atatürk’ü pazarlık konusu yapan Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi