Gazi Kapan kimdir? Gazi Kapan kimdir?

Sunay Zeybek kimdir? Sunay Zeybek nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sunay Zeybek’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sunay Zeybek kimdir? Sunay Zeybek kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sunay Zeybek’nun biyografisini haberimizde derledik…

Sunay Zeybek kimdir?

Müge Anlı, Sunay Zeybek'i arıyordu.

Mehmet Ali Görel, 2 Kasım'da Denizli'den kaybolan 15 yıllık yol arkadaşı Sunay Zeybek'i arıyordu. Mehmet Ali Görel, Sunay Hanım kaybolduktan sonra üzüntüden 27 kilo verdiğini açıkladı. Mehmet Ali Görel'in eski eşi Zeynep Kömür "Evliliğimi bitiren kadını bulalım. Benim yuvam yıkıldı. Başka yuvalar yııkılmasın" diyerek Sunay'ı aramaya geldi.

Mehmet Ali Görel'in kardeşi yayına bağlanarak, "Sunay, Mehmet Ali'den önce diğer abimle sevgiliydi. Mehmet Ali, Sunay'ı abimden aldı. Babam üzüntüden vefat etti" açıklamasında bulundu. Yayına bağlanan bir diğer kadın ise "Sunay iyi. Mehmet Ali'den kurtulmak için Almanya'ya çalışmaya gidecek" dedi.

Sunay Zeybek bulundu

Müge Anlı, Sunay'ı bulduğunu açıkladı. Yayına bağlanan Sunay, "Ben Mehmet Ali ile hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum. Bunu sen de biliyorsun. Biz iki yıldır kopmuştuk zaten. Ne dönmek istiyorum ne de görüşmek istiyorum. Sürekli beni aldatıyordu. Ben geçen sene kendisini kendi evimde bir başka kadınla bastım. Eşinden bile 3 yıl önce boşandı. Karısıyla yaptıkları yetti. Beni lütfen bu insandan kurtarın. Çocuklar ister ben de ister onda kalsın. Ben artık onu görmek istemiyorum. Hayatımda da görmek istemiyorum" dedi.

Mehmet Ali Bey, şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Sunay ben sana ne yaptım? Sorun nedir? Neyden bıktın? Ben sana hiçbir şey yapmadım. Bizim Sunay Hanım ile çok güzel günlerimiz oldu. Çocuklar benim üzerime. Sunay 4 yıl boyunca boşanamadı. Sunay Hanım ilk önce boşanma ya da evlilik problemimiz yoktu" diye konuştu.

Editör: Deniz Dalgıç