Çanakkale'de masaj salonu çalışanının yüzüne kezzap atan sanık yargılanıyor Çanakkale'de masaj salonu çalışanının yüzüne kezzap atan sanık yargılanıyor

Olay, Battalgazi Mahallesi’nde 18 Ağustos Pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. Asker uğurlayan bir grup, konvoy oluşturarak trafikte ilerledi. Konvoydaki sürücüler, otomobilleriyle zik zak çizerken, araçta bulunanlarsa, camdan sarkarak hem kendi hayatlarını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı. Trafikteki tehlikeli anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

7 bin 152 lira para cezası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, seyir halindeyken tehlikeli şerit değiştiren sürücüler ve araçtan sarkanların yer aldığı görüntüler üzerine çalışma başlattı .Araç sürücüleri M.İ. ve Ö.F.A. ile araçların camından sarkan Y.A., Ö.S. ve İ.B. tespit edilerek yakalandı .Araç sürücülerine, 'Trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek', 'Şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak', 'Önlerinde giden araçları güvenli ve yeterli mesafeden izlememek', Saygısızca araç kullanmak' maddelerinden toplam 7 bin 152 lira para cezası uygulandı.Sürücüler ve araçlarda bulunanlar hakkında 'Karayollarında ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık, ve mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk etmek' maddesinden de adli işlem başlatıldı.

Kaynak: DHA