Şule Kayatürk kimdir? Şule Kayatürk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şule Kayatürk’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şule Kayatürk kimdir? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şule Kayatürk’ün biyografisini haberimizde derledik…

Şule Kayatürk, Dilan-Engin Polat çiftinin soruşturmasında adı geçen isimlerden biri.  Bu kapsamda, Dilan Polat'ın 2019 yılında 'Şampiyonlar ligi' notu ile paylaşım yaptığı yemek masasındaki isimlere soruşturma açıldı ve 12 kişiye yurtdışı yasağı getirildi. Yemek masasındaki isimler arasında Şule Kayatürk de yer alıyor. 

Serkan Keskin kimdir? Serkan Keskin kimdir?

Şule Kayatürk kimdir?

Şule Kayatürk, sosyal medyada "Şulemsi" takma adıyla bilinen bir sosyal medya fenomenidir. Şulemsi Beauty Center adında bir güzellik merkezi vardır. Son zamanlarda güzellik merkezlerine açılan soruşturmalar güzellik merkezi olan fenomenleri gündeme getiriyor.

Şule Kayatürk 1.75 boyundadır ve oğlak burcudur. Aslen Ankaralıdır. Boyu 1.75 olan Şule Kayatürk daha önce 100 kilo üzerine çıkmıştır ancak son zamanlarda oldukça zayıflayarak 54 kilo civarına düşmüştür.  Şulemsi takma ismi ile bilinen Şule Kayatürk, eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı almıştır. Evlilikleri uzun süredir devam eden fenomen çift, beklenmedik bir biçimde aldıkları boşanma kararı takipçilerini şaşırttı. Haklarında çıkan "Aldatma" söylentilerine de çiftten bir açıklama gelmedi. 

Eşiyle bir süre ayrılık yaşayan, ayrılığıyla alakalı pek çok iddia ortaya atılan fenomen, eşiyle Umre'de çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu.

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyaya hakim olan Şule Kayatürk, birçok mecrada yer almaktadır. Hem makyözlük, hem influencerlik hemde Youtube içerik üreticisi olan fenomenin kendi adını verdiği bir güzellik merkezi vardır.

Şule Kayatürk, iş yerinde çalışanlarına alkol kullanmaya tövbe etmeleri taktirde altın hediye ettiği videosu sosyal medyada dikkat çekmiş, birçok kişi tarafından tepki almıştır.

Editör: Ateş Çatıkkaş