Şükrü Gümüş kimdir? Şükrü Gümüş nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şükrü Gümüş’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şükrü Gümüş kimdir? Şükrü Gümüş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şükrü Gümüş’ün biyografisini haberimizde derledik…

Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Şükrü Gümüş kimdir?

Türk Yıldızları'na ait F-5 tipi askeri eğitim uçağı Konya 3. Ana Jet Üssü'ne iniş yapacağı esnada düştü. Kaza sonrası çok sayıda kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi3. Ana Jet Üssü'nde gerçekleşen bu olayın nedenleri henüz tam olarak bilinmemekle birlikte, bölgeye hızla çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre, pilotun uçak düşmeden önce paraşütle atladığı öğrenildi. Bu durum, pilotun kendisini kurtarabildiği anlamına gelirken, uçağın düşüşüne dair detaylar ise daha fazla inceleme ve değerlendirme gerektiriyor.

Konya'da askeri eğitim uçağı neden düştü?

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü bildirildi. Alınan bilgiye göre, 3. Ana Jet Üssü'nde eğitim uçağı henüz bilinmeyen nedenle düştü. Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Pilotun uçak düşmeden önce paraşütle atladığı öğrenildi.

Gelen ilk bilgilere göre; Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının iniş yapacağı esnada düştüğü ve uçağı kullanan pilot Binbaşı Şükrü Gümüş'ün (40) paraşütle atladığı öğrenildiUçağın düştüğü şantiye alanında operatör olarak görev yapan uzman çavuş ise şehit oldu.

Kaynak: Haber Merkezi