Süheyl Hüseyin Hüseyni kimdir? Süheyl Hüseyin Hüseyni nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Süheyl Hüseyin Hüseyni’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Süheyl Hüseyin Hüseyni kimdir? Süheyl Hüseyin Hüseyni kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Süheyl Hüseyin Hüseyni’nun biyografisini haberimizde derledik…

Süheyl Hüseyin Hüseyni kimdir?

İsrail ordusu, dün akşam Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyine yönelik yapılan saldırıda Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Süheyl Hüseyin Hüseyni'yi öldürdüklerini iddia etti.

Gaziantep’te 2023 model Renault marka araç icradan satılıktır Gaziantep’te 2023 model Renault marka araç icradan satılıktır

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Hüseyni'nin İran ile Hizbullah arasındaki silah transferi ve dağıtımı ile bunların finansmanından sorumlu olduğu öne sürüldü.

Açıklamada Hüseyni'nin Lübnan ve Suriye'de Hizbullah'ın hassas projelerinin lojistiğinin yönetiminden sorumlu olduğuna değinildi.

Süheyl Hüseyin Hüseyni, Hizbullah'ın lojistik karargahını yönetiyor ve örgütün farklı birimlerinin lojistik ve bütçe süreçlerini koordine ediyordu. Ayrıca, Hüseyni'nin Hizbullah'ın en üst askeri organı olan Cihad Konseyi'nin bir üyesi olduğu açıklandı.

Kaynak: Haber Merkezi