Ömer Çınar kimdir? Ömer Çınar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ömer Çınar kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ömer Çınar kimdir? Ömer Çınar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ömer Çınar biyografisini haberimizde derledik…

Ömer Çınar kimdir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Kastamonu ve Balıkesir’de düzenlenen ‘Kafes-45’ operasyonlarında üç organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

"Suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz"

Sosyal medya hesabı X'ten operasyona lişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, " Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 1️2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-45” Operasyonlarında; Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı’nın, Kastamonu'da Ömer Çınar'ın, Balıkesir’de Salih Babayiğit’in elebaşılığını yaptığı 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 6️3 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, "

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Kastamonu İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen 4 aylık takip neticesinde Kastamonu merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Samsun, Karabük ve Zonguldak’ta düzenlenen operasyonlarda Organize Suç Örgütü Üyelerinin;

📌Sözde kuyumculuk adı altında faaliyet gösterdikleri,

📌Kredi kartı borcunu ödeyemeyen ve nakit para talebi olan mağdurlardan belirli bir komisyon karşılığı, farklı şirketlere ait POS cihazlarını da kullanarak halk arasında "kredi kartına takla attırmak" tabiri ile bilinen yöntemle ödemelerini sağladıkları,

📌Paravan şirketler kurarak bankalardan POS cihazları temin ettikleri ve

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

📌Suç örgütü elebaşı ile örgüt üyeleri arasında, suçta kullanılan POS cihazlarını karşılıklı kargo ile gönderdikleri tespit edilen örgüt elebaşı Ömer Çınar’ın da içerisinde olduğu 2️1 şüpheli yakalandı.

📌MASAK ve Gelir İdaresi Başkanlığı ile yapılan ortak analizler sonucu 1️4 paravan şirkete ait banka hesaplarında 9️80 Milyon TL'lik işlem hacmi ve 1️05 milyon TL’lik haksız kazanç elde edildiği tespit edildi." ifadelerini kullandı.

Bilgiler gelince sitemiz güncellenecektir.

Kaynak: Haber Merkezi