Suç örgütü lideri Engin Yolcu kimdir? Suç örgütü lideri Engin Yolcu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Suç örgütü lideri Engin Yolcu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Suç örgütü lideri Engin Yolcu kimdir? Suç örgütü lideri Engin Yolcu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Suç örgütü lideri Engin Yolcu biyografisini haberimizde derledik…

Suç örgütü lideri Engin Yolcu kimdir?

Elazığ ve Konya’da eş zamanlı olarak ayrı ayrı düzenlenen “KAFES-37” Operasyonlarında Elazığ’da elebaşılığını Ömer Faruk Bulut’un ve Konya’da elebaşılığını Engin Yolcu’nun yaptığı 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi. Konya'lı olduğu belirtilen Engin Yolcu ile birlikte 7 suç örgütü üyesi yakalandı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı (KOM) koordinesinde;

 Konya’da: Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Kasten Öldürme ve Kasten Yaralama, Yağma ve Silahla Tehdit faaliyetlerinde bulunarak haksız menfaat temin ettikleri, İllegal Kumar Oynanan işletmelere çökerek tekelleşmeye çalıştıkları tespit edildi. 

Selçuksports HD | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports HD | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Operasyonlar sonucu; 11 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet pompalı tüfek, 3 adet av tüfeği, çok sayıda fişek ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.
 

Kaynak: Haber Merkezi