Beratcan Gökdemir kimdir? Beratcan Gökdemir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Beratcan Gökdemir kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Beratcan Gökdemir kimdir? Beratcan Gökdemir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Beratcan Gökdemir biyografisini haberimizde derledik…

Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sokakları 65. kez renklendi Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sokakları 65. kez renklendi

Beratcan Gökdemir kimdir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de kırmızı bültenle aranan elebaşılığını Beratcan Gökdemir'in yaptığı organize suç örgütü ve İstanbul'da elebaşılığını Ferhat Delen'in yaptığı suç örgütüne 9 ilde eş zamanlı operasyon yapıldığını açıkladı. Operasyonlar kapsamında örgüt üyesi 61 şüpheli yakalandı.

Operasyona ilişkin sosyal medya hesabı X’ten bir açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

“İzmir’de Elebaşılığını Kırmızı Bülten ile aranan Beratcan GÖKDEMİR’in (yurtdışı firar) yaptığı organize suç örgütü ile İstanbul’da elebaşılığını Ulusal Aranma kaydı bulunan Ferhat DELEN’in (yurtdışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne İstanbul ve İzmir merkezli 9️ ilde de eş zamanlı olarak “KAFES-41” operasyonu düzenlendi.  Örgütü Üyesi 6️1 yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız.”

Can Dalton son dönemlerde Tiktok ve Instagram gibi platformlarda sıkça karşılaştığımız isimlerden biridir. Can Dalton aslen Batmanlıdır. İstanbul Yenibosna'da büyümüştür. 1997 Doğumlu gerçek ismi Beratcan Gökdemir olan Can Dalton'un ismi çete lideri Barış Boyun ile birlikte anılmaktadır. Banş Boyun'un taşeronlarından olan Daltonlar çetesinin başındaki kişi Can Dalton'dur.

Kaynak: Haber Merkezi