Stephen King'ten bu kez yeni bir bilim kurgu/psikolojik gerilim dizisi için destek mesajı geldi. Stephen King, Apple TV+ dizisi 'Constellation'ı ilk iki bölümündeki tırnak yedirten ve inandırıcı tarzı nedeniyle övüyor.

Rusya'nın Nalçik kentinde İki Şafak Arasında filminin gösterimi yapıldı Rusya'nın Nalçik kentinde İki Şafak Arasında filminin gösterimi yapıldı

“Heyecan verici ve mükemmel”

King, bilimkurgu ve gerilim türündeki diziyle ilgili X hesabından övgü dolu bir paylaşım yaptı. Ünlü yazar dizinin sadece ilk iki bölümü izlediğini belirtirken, bu iki bölümün "neredeyse mükemmel, heyecan verici ve inandırıcı" olduğunu söyledi.

Constellatıon dizisinin konusu

Dizinin konusu özetle şöyle: Uluslararası Uzay İstasyonunda ölümcül bir kaza meydana geldiğinde, yalnız bir astronot Dünya'ya yolculuk yapar, ancak küçük kızı da dahil olmak üzere hayatının önemli parçalarının değiştiğini keşfeder.

Constellation IMDb'de ise 7 puana sahip

Dizinin eleştiri derleme sitesi Rotten'daki eleştirmen puanı yüzde 72, izleyici puanı yüzde 80. Eleştirmenler "Sağlam performanslar ve tüyler ürpertici atmosfer" yorumu yapmış.  Constellation IMDb'de ise 7 puana sahip.

Kaynak: Haber Merkezi