Star Wars ile 10 yaşında ünlenen çocuk yıldızı Jake Lloyd akıl hastanesine kaldırıldı. Anne Lisa Lloyd, 35 yaşındaki oğlunun lise yıllarından itibaren ruhsal sorunlar yaşadığını ve "farklı gerçeklikler" hakkında konuştuğunu söyledi. Lloyd, "Jake, bu gerçeklikte mi yoksa farklı bir gerçeklikte mi olduğunu bilmiyordu" ifadelerini kullandı.

Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Star Wars

10 ay hapiste kaldı

Doktorlar tarafından bipolar bozukluk ve paranoid şizofreni teşhisi konulan Lloyd, 2015 yılında Florida'dan Kanada'ya uzanan bir yolculuk sırasında tutuklandı ve 10 ay hapiste kaldı.

Star Wars filmleri izliyor

Anne Lloyd, oğlunun sonunda bir hapishaneye yatırılmaya başardığını ve şu anda tedavisinin 10. ayında olduğunu söyledi. Jake'in şu anda "çok iyi durumda" olduğunu ve "eski Jake'i geri kazanmış gibi" olduğunu belirten Lisa Lloyd, oğlunun arada sırada "Star Wars" filmlerini izlediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi