Levent Öztürk kimdir? Levent Öztürk kimdir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Levent Öztürk’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Levent Öztürk kimdir aratılıyor. Levent Öztürk, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Levent Öztürk’ün biyografisini haberimizde derledik.

Sözleşmeli pilot Levent Öztürk kimdir?

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, kazada şehit olan Pilot Emniyet Amiri Levent Öztürk ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi. Açıklamada, "03.02.2024 tarihinde Havacılık Daire Başkanlığı kadrosunda görevli Pilot Emniyet Amiri Levent Öztürk ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk, bulundukları helikopterin Gaziantep Nurdağı bölgesinde kaza kırıma uğraması sonucu şehit olmuşlardır. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadeleri kullanıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Gaziantep’te helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan 2 pilot için taziye mesajı yayınladı.

Levent Öztürk Ordu Ünyelidir.  Sözleşmeli pilot olduğu bilinmektedir. Levent Öztürk'ün emekli Albay olduğu öğrenildi. Cenaze töreni  05.02.2024 pazartesi günü saat 11.00 da Gölbaşı Havacılık Daire Başkanlığında yapılacak olup Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Polis Şehitliğinde defnedilecektir.

İngiltere – İsviçre maçı canlı izle (CANLI) İngiltere – İsviçre maçı canlı izle (CANLI)

Kendisi hakkında pek bilgi bulunmamaktadır. Bilgiler gelince sitemiz güncellenecektir.

.

Kaynak: Haber Merkezi