20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığınca 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak. Adaylar, başvurularını 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapmış, 1 Temmuz tarihi itibarıyla da sözlü sınavlara tabi tutulmuştu. Eylül ayının son günlerine girilirken adaylar MEB son dakika açıklamalarını yakın takibe aldı. Sonuçlar e-Devlet ekranı üzerinden erişime açılacak.

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Justin TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Justin TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Sosyal medya hesabı X’ten konuyla ilgili açıklama yapan Memurlar.net Genel Yayın Yönetmeni Edip Üzen, “Yetkililerden mülakat sonuçları açıklanmadı diye bilgi almam üzerine X mesajı attım. Fakat DM'den mülakat sonuçlarını ekran görüntüsünü atan öğretmenlerimiz var. Mülakat sonuçları açıklansa, MEB duyuru yapardı. MEB'den de bir duyuru olmadı.”

Sonuçlar açıklandı tekrar geri alındı iddiası

20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının bugün gün içerisinde açıklandığı ve tekrar geri çekildiği iddia edildi. Bakanlık konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haber Merkezi