Cemre Demirel kimdir? Cemre Demirel nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Cemre Demirel’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Cemre Demirel kimdir? Cemre Demirel kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Cemre Demirel’nun biyografisini haberimizde derledik…

Cemre Demirel kimdir?

Cemre Demirel, Mr. Sikkofield adıyla geniş bir kitle tarafından tanınıyor. Bir blogspot sahibi olan Demirel, 1989 yılında dünyaya geldi. Babası Ali Demirel'i oldukça genç yaşındayken kaybeden sosyal medya fenomeni, o zamandan sonra amcasıyla sıkı bağ kurdu. Cemre Demirel'in amcası Ahmet Demirel'in kültür seviyesinin iyi olması yeğenini de etkilemiş. 

Okuyucuların ilgi gösterdiği bir yazar haline gelen Cemre Demirel; İlluminatı, HAARP ve Elon Musk gibi dikkat çeken konularda yazılar kaleme aldı. Demirel, Galatasaray Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Erdal Pınar kimdir? Erdal Pınar kimdir?

Cemre Demirel ne iş yapıyor?

Cemre Demirel'in asıl ünü, kimliğini dahi açıklamayıp anonim bir şekilde yürüttüğü michael sikkofield adlı blogspotuyla elde etti. Kalemi bir hayli kuvvetli olan Demirel, 'Bir Başka Din Tasavvuf' ve 'Piyon: Gercekle Baş Edemiyorsan, Yalanlardan Bir Kule Kur' kitaplarını yazmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi