Tod Studios imzalı ‘Sorgu’ dizisinden yeni bir tanıtım paylaşıldı. Dizinin başrollerini Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul paylaşıyor. Yapımcılığını Karga 7 Pictures'ın üstlendiği, Deniz Yorulmazer'in yönettiği dizinin senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin kaleme alıyor.

27 Eylül Müge Anlı: Samet Şeker öldürüldü mü? Mehmet Yörük cinayetinde yeni gelişme 27 Eylül Müge Anlı: Samet Şeker öldürüldü mü? Mehmet Yörük cinayetinde yeni gelişme

‘Sorgu’nun kadrosunda Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi oyuncular rol alıyor.

‘Sorgu’nun konusu

Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin de duygularıyla yüzleşecektir. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur.

Tod Studios yapımı ‘Sorgu’, yakında TOD’da yayınlanacak.

Sorgu tanıtım izle

Kaynak: Haber Merkezi