Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan hayvan pazarında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kavga sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan canlı hayvan pazarında meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında anlaşmazlık nedeni ile sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Urfa Fanatik'te yer alan habere göre, kavga nedeni ile olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan silahlı kavgada İlk belirlemelere göre İki grup arasında yaşanan silahlı kavgada arada kalan kişilerin de olduğu 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı.

Bekçiyi kurtarmaya çalışırken cinayet işledi: 5 yıl hapis cezası aldı Bekçiyi kurtarmaya çalışırken cinayet işledi: 5 yıl hapis cezası aldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazesi yapılan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kavga nedeni ile Jandarma ekipleri canlı hayvan pazarında geniş güvenlik önlemi aldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi