Fenerbahçe Kulübü'nün bugün ve yarın yapılacak genel kurulunda Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak. Ülker Stadı'nda ilk gün mali genel kurul gerçekleştirilecek. Oy verme işlemi ise yarın yapılacak. Aidatlarını yatıran 46 bin 410 üye oy kullanma hakkına sahip.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kuruluna, kulüp taşınmazlarıyla ilgili yetki verildi Galatasaray Kulübü Yönetim Kuruluna, kulüp taşınmazlarıyla ilgili yetki verildi

Saat 09.00 itibariyle stat kapıları açılırken ve Fenerbahçe kongre üyeleri üye kartlarını alarak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı için stada giriş yapmaya başladı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, kongrenin yapılacağı Ülker Stadı'ndan bir paylaşım yaptı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da Ülker Stadı'na geldi.

Aziz Yıldırım stadı terk etti 

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri genel kurul toplantısını yönetmesi için önerdiği Vefa Küçük, genel kurul üyelerinin oylarıyla toplantının başkanı olarak seçildi.

Tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Vefa Küçük, "Sizlerin oylarıyla bugünkü seçimli genel kurulu yönetmek üzere görev aldık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Erol Bilecik'in konuşması esnasında kürsüye geldi. Bir süre sonra kürsüde konuşmaya başlayan Yıldırım, kongreyi yöneten Vefa Küçük tarafından, "Sayın Aziz Yıldırım benden söz almadan konuşamazsınız" diyerek uyarıldı. Yıldırım, Küçük'e "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun" diyerek yanıt verdi.

Yıldırım: Yarın oy atmaya geleceğim

Aziz Yıldırım "Yapılan seçim gayri demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılyorum. Yarın oy atmaya geleceğim" dedi.

Basın açıklaması yapılacak

Aziz Yıldırım'ın saat 13:30’da, Altunizade'deki ofisinde bir basın açıklaması yapacağı açıklandı.

Kaynak: Haber Merkezi