İsrail'in Gazze'yi ablukaya alması ve Hamas'a şiddetli karşılıklar vermesiyle başlayan savaş nedeniyle Türkiye'de ve dünyada İsrail menşeili ürün ve markalara boykot yapılıyor. Bu markalar arasında  Skechers var mı?  Skechers İsrail malı mı?  Skechers İsrail'de mi kuruldu? İsrail'de  Skechers var mı? Detaylar haberimizde...

 Skechers İsrail malı mı?

Skechers, 1992 yılından beri faaliyet gösteren bir Amerikan ayakkabı şirketidir. Baba-oğul ikilisi Robert ve Michael Greenberg tarafından kurulan Skechers, şu anda dünyanın en popüler ayakkabı markalarından biri olan milyarlarca dolarlık bir şirkettir. Ancak pek çok kişinin bilmediği şey Skechers’ın aslında Yahudi sermayeli olduğudur.

Yıllar boyunca Greenberg’lerin Yahudi olduğunu gösteren çok sayıda rapor olmuştur. Dahası, Greenbergler yıllar boyunca bir dizi Yahudi hayır kurumuna ve kuruluşuna katkıda bulunarak Yahudi miraslarına işaret etmişlerdir.

Erdal Pınar kimdir? Erdal Pınar kimdir?

Greenbergler ayrıca Yahudi toplumuna geri verme konusunda da kararlılık göstermiş, aile aralarında Büyük Los Angeles Yahudi Federasyonu ve İsrail Kanser Araştırma Fonu’nun da bulunduğu bir dizi Yahudi hayır kurumuna bağışta bulunmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi