2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, 2020'de ilk kızı Lalin'i 2022 yılında da Leyla'yı kucağına almıştı.

Geçtiğimiz sene 'İbrahim Selim’le Bu Gece' programına konuk olan Kobal, “Mesele aslında evlilik değil. Mesele, hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığınla ilgili" demişti.

"Paylaştığın sevgi, saygı, emek önemli. Bunlara sahipsen, evlilik de güzel oluyor, sevgililik de. Sırf evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum" diyen ünlü isim, şöyle devam etmişti:

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

‘’Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor. Aile oluyorsun, kökleniyorsun. Sana daha güçlü hissettiriyor. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor.’’

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda ise eşi ve kızlarıyla birlikte Çeşme'de sezonu açmıştı.

Uzun süredir Çeşme'de tatil yapan Sinem Kobal, önceki gün popüler bir plajda objektiflere takıldı. Tek başına denize giren Kobal, fit haliyle dikkat çekti.

Denizde serinledikten sonta şezlonguna dönen Kobal'ın, bir haftalığına İstanbula gideceği öğrenildi. Oyuncu, yeni sinema filmi görüşmelerinden sonra mola verdiği tatiline tekrar Çeşme’de devam edecek.

Sinem Kobal-6

Kaynak: Haber Merkezi