Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Taraftarium24 | Hatayspor – Trabzonspor maçı canlı izle Taraftarium24 | Hatayspor – Trabzonspor maçı canlı izle

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. Yüzbaşıoğlu, lise öğreniminden sonra meslek hayatına polis olarak devam etmektedir. Yüzbaşıoğlu bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde ve 2016-2017 yıllarında ise Üsküdar araştırma Amirliği görevlerinde bulundu. 2021 yılında İstanbul Şube Müdürlüğüne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak görevini sürdürmektedir. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu olan Müge Anlı'nın kendi programında yaptığı duyuru ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliklerini duyurdu. Yüzbaşıoğlu, 2022 Haziran'da Müge Anlı ile dünya evine girdi.  

Ünlü televizyoncu Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kendisi kadar merak konusu olmuştur. Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu sıkılıkla aranan sorular arasında yer almaktadır.

Şinasi Yüzbaşıoğlu İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev almaktadır. Polislik kariyerine Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde başladığı bilinmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi