Rüzgar Çetin kimdir? Rüzgar Çetin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Rüzgar Çetin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Rüzgar Çetin kimdir? Rüzgar Çetin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Rüzgar Çetin biyografisini haberimizde derledik…

Rüzgar Çetin kimdir?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in dört oğlundan en büyüğü olan Rüzgar Çetin, 1985 doğumludur. 31 yaşındaki Rüzgar Çetin, bugüne kadar gece hayatı ve karıştığı olaylar ile sık sık medya dünyasında konu olmuştur.

Bir dönem oyuncu olmak istediği ile gündeme gelmiş ancak daha sonra yaptığı “Oyunculuk bana göre değil” açıklaması ile bu hayalinden vazgeçmiştir.

Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Babası Sinan Çetin, onu işi öğrenmesi için Taksim’de bir şirketine stajyer olarak vermiştir. Kendini bu alanda geliştiren Rüzgar Çetin daha sonra emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirket kurmuştur. Şimdilerde Cihangir'de çok sayıda emlağı olan babasının emlaklarını yönetmekte.

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi’nde otomobiliyle hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 trafik polisi şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

Kaynak: Haber merkezi